Ние создаваме

насмевка

Ние секогаш се трудиме нашите пациенти да го добијат најдоброто. Со нашето долгогодишно искуство и професионализам вашите заби ќе бидат секогаш здрави.  Повелете во нашата ординација!

за нас

искуство и квалитет на едно место

Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи примерок на книга.

здравите заби се предуслов за добро здравје!

Услуги кои ги нудиме

Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи примерок на книга.

што велат за нас

нашите клиенти

КОНТАКТ со нас

Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел како модел уште пред 1500 години, кога непознат печатар зел кутија со букви и ги сложил на таков начин за да направи примерок на книга.

испрати порака

Контакт информации

Работно време

Понеделник - Петок од 07:00 - 15:00

Адреса

123 улица, Вевчани

телефон

076 441 741

Емаил

info@partaloski.mk

Онлајн Термин

Потполнете ги потребните полиња и одберете датум за термин.